Soderkopingsstadslopp

Arrangörerna Stefan Fransson och Mikael Grip var mycket nöjda med uppslutningen.

ED Söderköpings Stadslopp lockade många

Det var drygt 1000 löpare som slöt upp till första upplagan av ED Söderköpings Stadslopp varav ca 200 var barn som deltog i Ramunderstadens Lilla Brunnparksloppet.

Det blev en riktig folkfest med start i Brunnsparken. På plats kunde publik och deltagare besöka de sponsorer som fanns på plats.

Finspångs Brunnsborrning delade ut friskt gott vatten till löparna och ICA Supermarket stod för sommartallrik till de som deltog.

Kön till efteranmälan ringlade lång.

Caroline Ring, VD på Ramunderstaden: -Vi tycker det är viktigt att få barn och unga i rörelse därför sponsrar vi med startplatserna till Ramunderstadens Lilla Brunnparksloppet.

ICA Supermarket sponsrade löparna med en god tallrik sommarmat efter loppet.

Göran Bergort, kontorschef Swedbank med dotter, både sponsrade och deltog själva i loppen.

Från Söderköpings Kommun deltog bland andra Therese Stark.

Serander Fastighetsförmedling/Söderköpings-Posten var medalj- respektive mediasponsor till loppen. Vi är stolta sponsorer, säger Åke Serander som är ägare av företagen. Alla som deltog fick medalj vid målgången samt att löparna fick ta emot dryck vid Hagatorget. Från vänster: Daniel Serander, Mikael Karlsson, Johan Serander och Åke Serander.

Trots ihållande regn under de vuxnas lopp så slocknade inte kämparglöden hos deltagarna. Här får en av deltagarna medalj av Daniel Serander efter loppet.

Det var flera åldersintervaller under Ramunderstadens Lilla Brunnsloppet. Här är bästa trion i en av flickornas.

Damernas bästa löpare.

Herrarnas bästa löpare.

Vi tackar för ett bra evenemang och ser fram emot 2020 års upplaga.

TEXT: DANIEL SERANDER
FOTO: ÅKE SERANDER