Ny juristbyrå i Söderköping
Söderköpings-Posten

Terese Landin, jurist.

Terese Landin har öppnat juristbyrå i Söderköping.

 

Från den första februari har Juristen Terese Landin, Södergårdens Juridiska flyttat in i Serander Fastighetsförmedlings/Söderköpings-Postens lokaler på Storgatan 2, Söderköping. Det är i den historiskt intressanta s.k. Garvargården byggd på 1700-talet.

 

Södergårdens Juridiska arbetar med Familjejuridik i hela Östergötland, men får genom att hyra lokalen i Söderköping ett fast kontor i Östra Östergötland. Sedan tidigare arbetar företaget i centrala och västra Östergötland från Linköping,

Exempel på uppdrag som juristbyrån åtager sig är bouppteckningar, arvskiften, förvaltning av dödsbon, bodelning vid skilsmässa, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, samäganderättsavtal m m. Juristen träffas säkrast efter överenskommelse. 

 

På Serander Fastighetsförmedling säger Fastighetsmäklare Åke Serander; ”Vi är mycket glada att en Juristbyrå etablerat sig i Söderköping. En verksamhet som under många år har saknats i staden. Det blir samtidigt ett bra komplement till vår verksamhet, även om den blir helt fristående. Satsningen är ett exempel på den förändring som för närvarande sker på marknaden i stadens centrum, där verksamheter med nytt innehåll eller kombinationer av verksamheter etableras”.

 

Text och foto: Daniel Serander

Öppettider:

 

 

Måndag till torsdag: 09:00-17:00

Fredag: 09:00-16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

 

Kontakta oss:

 

 

Besöksadress: Storgatan 2,

614 30 Söderköping

Telefon: 0121-421 35

Email: info@soderkopingsposten.se

Copyright © Söderköpings-Posten

Dela på sociala

medier: