En vanlig sommardag i Kanalhamnen

U) Hanne Svensson - En vanlig sommardag i Kanalhamnen

Om Hanne

Mina tavlor behöver inga manualer, de är målade med ”hjärta och själ, sommar och glädje”. Jag är autodidakt förutom en grundkurs på en termin hos Carl Delfen där jag lärde mig hantera olja efter flera år med akvarell från S:t Anna och Gryts skärgård, som också visats på magasinet.
Utställningar i södra Sverige, Gotland, Stockholm och på konstföreningar.
Förutom Galleri kanalmagasinet och ”G:a gymnastiken” har jag ställt ut på Galleri Ramunder och Galleri Rådhuset i Söderköping.
Representerad i konstlexikonet Svenska konstnärer. 
Mina vykort med olika motiv har sålts på Turistbyrån i Söderköping, på Kanalbåtiquen (Farmors café ) och finns på Galleri Hassel.


Om verket

Det här är en bild på en tavla föreställande kanalen vid Kanalmagasinet där jag visat mina tavlor i utställningar åren 1990-96, 2000 och 2010-2013.
Bilden är tagen från ett vykort, tavlan (storlek 80x100)köptes av en söderköpingsbo. Mina tavlor hänger i många hem i Söderköping, liksom i hela världen. Många turister har kommit både land- och vattenvägar för att besöka Söderköping och kanalmagasinet.
På vykortet ses den ursprungliga serveringen. En av de stora båtarna passerar förbi och i bakgrunden ser man lusthuset på Ramunderberget.


Värd